Afspraak maken

Bij Huisartsenpraktijk H. Boelhouwer kunt u een afspraak maken met de huisarts, AIOS, praktijkassistentie of POH.
U kunt hiervoor maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met de praktijk (met uitzondering van woensdagmiddag) via nummer 0297 255 662 (optie 2) of, indien het een afspraak voor het reguliere spreekuur of het avondspreekuur van de huisarts betreft, gebruik maken van de webagenda.

  • Afspraak maken telefonisch
    Wanneer u belt voor een afspraak zal de assistentie u een aantal vragen stellen. Al onze assistenten zijn opgeleid om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten of vragen. Sommige vragen zal de assistentie direct kunnen beantwoorden, voor anderen zal u worden teruggebeld of zal een afspraak voor u worden ingepland. De assistentie is (net als de huisarts, AIOS en POH) verplicht om ten alle tijden vertrouwelijk om te gaan met de door u gegeven informatie.

    Indien u belt voor een afspraak heeft het onze voorkeur indien u dit 's ochtends voor 11.00 uur doet.
     
  • Afspraak maken via webagenda
    Indien u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u gebruik maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina.

Regulier en avondspreekuur huisarts
Voor een consult met een huisarts reserveren we 10 minuten die in principe bedoeld zijn voor de behandeling van 1 vraag.

Om de tijd die u met de huisarts hebt optimaal te kunnen gebruiken helpt het om uw afspraak voor te bereiden. De huisarts wil o.a. graag weten hoe lang uw klacht al bestaat, hoe het begonnen is, wat de klacht beïnvloedt, wat u zelf al gedaan hebt, wat uw gedachten zijn over wat er aan de hand is en waarmee u denkt het beste geholpen te zijn.

Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.

Telefonisch spreekuur huisarts en huisbezoek door huisarts
Wanneer u nog dezelfde dag een telefonisch consult of een huisbezoek wilt, vragen wij u dit voor 11.00 uur aan te vragen.